Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Επίθεση των Anonymous στο site του ελληνικού υπουργείου Δικαιοσύνης [βίντεο]

 Επίθεση - προειδοποίηση πραγματοποίησαν οι χάκερς Anonymous στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης. Μόλις επισκεφθεί κάποιος το site του υπουργείου στη σελίδα εμφανίζεται ένα μαύρο φόντο, με μήνυμα των χάκερς «Η Δικαιοσύνη έρχεται».

Στη συνέχεια ακολουθεί ένα βίντεο που έχουν αναρτήσει στο site του υπουργείου Δικαιοσύνης, όπου γίνεται αναφορά στην παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα, στην απόφαση της χώρας να καταφύγει στο ΔΝΤ, στα μέτρα που έχουν επιβληθεί και τις μειώσεις μισθών.

Χαρακτηριστικά στο βιντεάκι που έχουν αναρτήσει οι Anonymous αναφέρουν «Αυτό που γίνεται στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Επιλεχθήκατε από τον ελληνικό λαό να πράξετε σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Αλλά αποτύχατε. Και σκοτώσατε το πιο ιερό στοιχείο που είχε η χώρα σας, τη Δημοκρατία».

Δεν σταματούν όμως εκεί καθώς με το μήνυμα τους αντιδρούν ουσιαστικά και για την ελληνική υπογραφή της ACTA -Διεθνής Εμπορική Συμφωνία για την Καταπολέμηση της Παραποίησης/Απομίμησης ACTA - Anti-Coutnerfeiting Trade Agreement)-. Μάλιστα δίνουν τελεσίγραφο δύο εβδομάδων για να αποχωρήσει η Ελλάδα από την ACTA, αλλιώς θα επιτεθούν και θα παραβιάσουν και άλλες ιστοσελίδες υπουργείων, αλλά και Ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης

Το μήνυμα τους συνεχίζεται «Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας, αλλά τώρα εσείς τη σκοτώσατε. Ο λαός σας, σας μισεί κι εσείς τους κοιτάζετε και δεν κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ χωρίς τη θέληση του ελληνικού λαού, επιβάλατε μια νέα δικτατορία στους Έλληνες πολίτες και αφήσατε τους τραπεζίτες και τους μονάρχες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τους σκλαβώσουν, οικονομικά και πολιτικά. Πληρώνουν τα λάθη των κυβερνήσεών τους και κάνατε τους ξένους να τους μισούν για κάτι που δεν είναι υπεύθυνοι. Τι ντροπή! Η Αστυνομία εκμεταλλεύεται την εξουσία της και επιτίθεται σε ανθρώπους που διαδηλώνουν για δικαιοσύνη. Διαδηλώνουν ενάντια σε εσάς που δε θέλετε οι φωνές τους να ακουστούν. Τους στερείτε το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου.
Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας και τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο. Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε, δε θα ξεχάσουμε. Έπρεπε να μας περιμένετε...
Ξέρουμε τα πάντα, έχουμε τους κωδικούς σας, σας παρακολουθούμε. Ο επόμενος στόχος θα είναι όλα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα (ΕΡΤ TV). Έχουμε τους κωδικούς πρόσβασης για σχεδόν όλα τα site των ελληνικών MME. Είμαστε Λεγεώνα. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Το www.ministryofjustice.gr είναι μόνο ένα παράδειγμα από το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...