Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Τραγωδία σε ασανσέρ της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ –Υπάλληλος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από κέρματα


Το χειρότερο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε έναν υπάλληλος τράπεζας ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε μέσα στο ασανσέρ της τράπεζας από ένα καρότσι γεμάτο σακούλες με κέρματα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες στο κεντρικό υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Πανεπιστημίου. Ηταν μία το μεσημέρι όταν ο 47χρονος υπάλληλος σεκιούριτι της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει τη μεταφορά των χρηματοποστολών της τράπεζας έβαζε στο ασανσέρ ένα καρότσι γεμάτο σακούλες με κέρματα για να τα μεταφέρει στο υπόγειο στο κεντρικό χρηματοκιβώτιο της Αγροτικής Τράπεζας.

Ωστόσο ένα μοιραίο λάθος έφερε την τραγωδία. Η λαβή του καροτσιού βρήκε στην άκρη του ασανσέρ ενώ αυτό ήταν εν κινήσει με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να καταπλακώσει τον 47χρονο άνδρα. Οι συνάδελφοι του που κατάλαβαν αμέσως τι έγινε προσπάθησαν να σταματήσουν το ασανσέρ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να χάσει ο άτυχος 47χρονος τη ζωή του.

Στην τράπεζα έφτασε η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον άτυχο άντρα, ωστόσο ήταν αργά για τον 47χρονο υπάλληλο, που ήταν παντρεμένος με παιδιά.



 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...