Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ελεύθερος ο Μαρτίνης για τα χρέη του Ερρίκος Ντυνάν προς το ΙΚΑ


Αναβολή για τις 13 Φεβρουαρίου προκειμένου να δικαστεί από Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας έλαβε ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάς» Ανδρέας Μαρτίνης ο οποίος συνελήφθη χθες για οφειλές προς το ΙΚΑ ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. 

Οι δικηγόροι του Ανδρέα Μαρτίνη, ο οποίος μετά την δικάσιμο που έλαβε για τις 13 Φεβρουαρίου αφέθηκε ελεύθερος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Απόστολος Ανδρεουλάκος, ανέφεραν πως η οφειλή των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ προς το Ι.Κ.Α. αποτελεί οφειλή του «Ερρίκος Ντυνάν» και σε καμία περίπτωση του εντολέα τους.

Χαρακτηριστικά οι δυο δικηγόροι ανέφεραν σε δήλωσή τους: «Αν το ΙΚΑ είχε εξοφλήσει τις οφειλές του ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ προς το «Ερρίκος Ντυνάν», αν ομοίως ο ΕΟΠΥ είχε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του ύψους 12 εκατομμυρίων προς το «Ερρίκος Ντυνάν» και αν το Νοσοκομείο «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ» είχε καταβάλει το ποσό των 20 και πλέον εκατομμυρίων που οφείλει επίσης στο «Ερρίκος Ντυνάν, τότε το νοσοκομείο δεν θα όφειλε ούτε ένα ευρώ στο ΙΚΑ και δεν θα διασύρετο ο κ. Μαρτίνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...