Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αυτός είναι ο «δράκος» του Διονύσου - Βίαζε και λήστευε τα θύματά του


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσε ένας 31χρονος ο οποίος κατηγορείται πως πραγματοποιούσε επιθέσεις σε γυναίκες στην περιοχή του Διονύσου και αφού τις βίαζε στη συνέχεια τις λήστευε. Οι αρχές αναζητούσαν τον δράστη την τελευταία τετραετία.

Πως «χτυπούσε» ο δράκος

Ο δράστης κινούμενος με διαφορετικό κάθε φορά αυτοκίνητο, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, Ερυθραίας και Διονύσου, αναζητούσε γυναίκες σε σημεία όπου πραγματοποιούνται αραιά δρομολόγια λεωφορείων ή σε περιόδους απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Αφού τις παραπλανούσε ότι θα τις μεταφέρει στον προορισμό τους, τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες.

Στη συνέχεια, αφού κατάφερνε να τις επιβιβάσει στο όχημα, παραπλανώντας τις με ευγενικό τρόπο ότι θα τις μεταφέρει σε κάποιο σημείο του προορισμού τους, τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες. Εκεί, ασκώντας βία και απειλές με κατσαβίδι ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα, ασελγούσε σε βάρος τους και στη συνέχεια τις εγκατέλειπε, αφού αφαιρούσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, ο 31χρονος έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης τριών περιπτώσεων, που έγιναν στην περιοχή του Διονύσου την 08-12-2009, την 16-12-2010 και 25-01-2013, σε βάρος τριών ημεδαπών γυναικών (18, 65 και 42 ετών αντίστοιχα).

Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του.

Με σχετική εισαγγελική διάταξη, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του, καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...