Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Επίθεση Ραγκούση σε Σαμαρά:"Μιλάει για μετανάστευση ο πατέρας του μεταναστευτικού προβλήματος"

Απάντηση στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς, ότι δηλαδή θα καταργήσει το νόμο Ραγκούση για την μετανάστευση, εδωσε ο ίδιος ο κ.Ραγκούσης, μέσω Twitter.

Με καταιγισμό tweets, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνέντευξη Σαμαρά στο Ζάππειο ο κ. Ραγκούσης απάντησε στον Πρόεδρο της ΝΔ.

Μιλάει ο πατέρας του μεταναστευτικού προβλήματος, που άνοιξε τα σύνορα πριν 30 χρόνια, έγραψε ο κ. Ραγκούσης.

Είπε επίσης ότι είναι αναληθές πως με το νόμο Ραγκούση, όπως είπε ο κ.Σαμαράς, νομιμοποιούνται τα παιδιά των παράνομων μεταναστών.

"Ο νόμος για την Ιθαγένεια αφορά αποκλειστικά νόμιμους μετανάστες και πρώτα και κύρια τα παιδιά νόμιμων μεταναστών! Όχι άλλα ψέμματα κ.Σαμαρά", έγραψε.

Και συνέχισε: "Εμείς δώσαμε ιθαγένεια στα παιδιά και τα εγγόνια των νόμιμων μεταναστών, που γεννήθηκαν και πήγαν σχολείο στην Ελλάδα. Ο πατέρας του μεταναστευτικού προβλήματος Α. Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα στους γονείς και τους παππούδες τους πριν 30 χρόνια. 13.000 πολιτογραφήσεις με απλή υπογραφή υπουργού. Πότε; Πριν τις εκλογές του ’09! Από ποιους; Από την κυβέρνηση Καραμανλή/Παυλόπουλου/Σαμαρά. Έτος-ρεκόρ το 2008 με 146.337 λαθρομετανάστες-μήπως ήταν «μαγνήτης» οι 150.000 νομιμοποιήσεις των κυβερνήσεων Καραμανλή/Παυλόπουλου/Σαμαρά; Ο Σαμαράς άνοιξε ανεξέλεγκτα τα σύνορα αρχές του ‘90. Πολύ νωρίς για παραχάραξη της ιστορίας. Πολύ αργά για οβιδιακές μεταμορφώσεις. Η ΝΔ με υπουργό τον κ. Σαμαρά ελληνοποίησε 10 απεργούς πείνας αντίστοιχους της Υπατίας, εγώ αρνήθηκα να υποκύψω στον εκβιασμό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...