Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Βαλλιανάτος για Κανέλλη: «Αν και λεσβία δε βοήθησε ποτέ τους γκέι»

Προσωπικού ύφους επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρης Βαλλιανάτος στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη, κατηγορώντας της ότι δεν στηρίζει τους ομοφυλοφίλους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm o κ.Βαλλιανάτος ανέφερε πως ενώ η κ.Κανέλη στο παρελθόν, σε εκπομπή που παρουσίαζε,  «είχε πει ότι είναι λεσβία», τόσα χρόνια συμμετέχει σε ένα κόμμα το οποίο μαζί με «τους φασίστες λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες», χωρίς να έχει «ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για να βοηθήσει αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζει πολύ καλά», ενώ κατά τη συνήθη πρακτική της «όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε και στους λόγους που η Δράση με την οποία συνεργαζεται το κόμμα του Φιλελεύθερη Συμμαχία, δεν συμμετείχαν σε ένα κοινό σχήμα με τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Οπως είπε ο κ.Βαλλιανάτος αν και από όλους τους συντρόφους του αυτός ήταν που διφωνούσε περισσότερο με τη συνεργασία αυτή, θα ήταν υπέρ της συγκεκριμένης συνεργασίας,αν δεν αποτελούσε σημαία της ο ίδιος.

«Συγκινούμαι με τους ανθρώπους που κάνουν αυτοκριτική και λένε ότι έκαναν λάθη, θεωρώ ότι οι θέσεις τώρα είναι σωστές αλλά για σημαία σε αυτή την παράταξη προτιμώ τον Στέφανο Μάνο», συνέχισε ο κ. Βαλλιανάτος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...