Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Τζιόβας: "Πληρώνονται για να διαφημίζουν παραστάσεις"- Ποιοί;

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News", o ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας.

Αν και αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει αν είναι μόνος του αυτή την περίοδο, αν και δηλώνει πως το μόνο πράγμα που τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο είναι "οι άνθρωποι που αγαπώ και με αγαπούν" είναι αποκαλυπτικός σε άλλα θέματα...

Ο Ορέστης Τζιόβας αναφέρεται στην παράσταση "Ιδιωτικές ζωές", όπου πρωταγωνιστεί, και μάλιστα, μιλάει με οξύτητα για τους ανθρώπους που, όπως λέει, "πληρώνονται για να διαφημίζουν παραστάσεις".

"Παρότι υπάρχουν πολλά όπλα, που χρησιμοποιούν πολλοί, εμείς - αν εξαιρέσεις την υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη στη σκηνοθεσία - δεν είχαμε κανένα όπλο, καμία δύναμη. Δεν είχαμε ούτε την οικονομική δυνατότητα να κάνουμε μεγάλη διαφήμιση, ούτε μπορούσαμε να χρηματίσουμε ανθρώπους να μιλήσουν για εμάς. Γιατί γίνεται κι αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που μετρά η γνώμη τους και πληρώνονται για να διαφημίζουν παραστάσεις. Κι όχι μόνο άνθρωποι. Οργανισμοί ολόκληροι".

Ο ηθοποιός - που προφανώς είναι μια εξαίρεση στην Ελλάδα της κρίσης - δηλώνει πως "δεν έχει νιώσει την ανεργία". "Νομίζω", λέει, "πως το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι πρώτα η αεργία και μετά η ανεργία. Υπάρχουν δουλειές, αρκεί να θες να τις κάνεις. Γενικά, όμως, δεν υπάρχει μεγάλη διάθεση για δουλειά και ίσως να φταίει λίγο κι αυτό για το ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ο 'Ελληνας θέλει να είναι αφεντικό, διευθυντής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...