Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Στο Εφετείο ο Εφραίμ

Στο Εφετείο βρίσκεται ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για την προφυλάκισή του, όπως αποφασίστηκε στις 23 Δεκεμβρίου με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Ο κατηγορούμενος, που έφθασε οδικώς στην Αθήνα με πομπή αυτοκινήτων συνοδεία αστυνομικών, οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Εφετών ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησής του.

Έξω από την κεντρική είσοδο του Εφετείου συγκεντρώθηκαν προς συμπαράσταση του κατηγορουμένου μερικές δεκάδες κληρικοί, μοναχές, πιστοί και υποστηρικτές του Εφραίμ.

Οι συγκεντρωθέντες, που έκλεισαν την οδό Λουκάρεως, κρατούσαν κεριά και πλακάτ και εξέφραζαν την αντίθεση τους στην «άδικη» - όπως την χαρακτήριζαν - απόφαση προφυλάκισης που έλαβαν οι Εφέτες. Με την άφιξη της πομπής οι συγκεντρωμένοι, που προηγουμένως έψελναν, ξέσπασαν σε φωνές και χειροκροτήματα για τον κατηγορούμενο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προφυλακιστέος κρίθηκε από το Συμβούλιο Εφετών ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ,-βασικός κατηγορούμενος  στην πολύκροτη υπόθεση τ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...