Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

«Γνωστός» της ΕΛ.ΑΣ ο 60χρονος που συνελήφθη για απόπειρα εμπρησμού στην Βαρυμπόμπη

Ερωτηματικά προκαλεί στην Πυροσβεστική και την ΕΛ.ΑΣ η σύλληψη ενός 60χρονου άνδρα στη Βαρυμπόμπη, ο οποίος προσπαθούσε να βάλει φωτιά στο σημείο ένα 24ωρο μετά την μεγάλη μάχη με τις φλόγες που έδωσε η Πυροσβεστική.
Ο 60χρονος, συνελήφθη από ομάδα της Ασφάλειας Αττικής στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος του 18ου χιλιόμετρου, να προσπαθεί να προκαλέσει πυρκαγιά, έχοντας μαζέψει ένα ανάχωμα από χόρτα και φρέσκα κουκουνάρια τα οποία είχε περιλούσει με βενζίνη. Στο αυτοκίνητό του το οποίο δεν διέθετε πινακίδες καθώς φαίνεται πως τις είχε παραδώσει, βρέθηκαν επίσης ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και πολλοί αναπτήρες.

Ο 60χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος Καπανδριτίου, φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για μικροπαραβάσεις, με αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής να δηλώνουν ξαφνιασμένοι από το θράσος του άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να βάλει εκ νέου φωτιά σε ένα μέρος που είχε ήδη παραδοθεί στις φλόγες σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να υπολογίσει και τα μέτρα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...