Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Συνελήφθη ο μεγαλοδιαφημιστής Μάκης Σεριάτος για οφειλές στο ΙΚΑ


Το πρωί αστυνομικοί συνέλαβαν στο σπίτι του στην Κηφισιά, τον διαφημιστή Μάκη Σεριάτο για χρέη προς το Δημόσιο. 

Ο κ. Σεριάτος χρωστούσε στο ΙΚΑ 242.000 ευρώ..

Who is who

Γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα και κατάγεται από την Κεφαλονιά και την Ικαρία. Σπούδασε ζωγραφική και ψυχολογία στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία και στη συνέχεια οικονομικά, management, κοινωνιολογία και σεναριογραφία για τηλεοπτικές διαφημίσεις, αλλά δηλώνει ταξιδιώτης της ζωής. Είναι λάτρης της σημειολογίας και δηλώνει ότι η διαφήμιση είναι ένας τρόπος διείσδυσης στο μυαλό και τις ψυχές των ανθρώπων.

Επαγγελματικά ξεκίνησε με τη συγγραφή κειμένων για διαφημιστικές καταχωρίσεις και τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Το 1989 ίδρυσε μαζί με τον Πέτρο Τριανταφύλλη τη διαφημιστική εταιρεία Ashley & Holmes και το 1993 τη Le Spot Productions.

Το 1996 ξεκίνησε η συνεργασία του με το McCann Worldgroup και από το 2000 έγινε πρόεδρος του Group για τη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ηταν πρόεδρος του Ομίλου Ashley Worldgroup, ο οποίος αποτελούσε τον πρώτο ελληνικό πολυεθνικό Όμιλο Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Περιλαμβάνει τις εταιρείες Ashley & Holmes, Le Sport Productions, United Media, Politics, Zenteam και Alco.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.) από το 1994 και οι εταιρείες του Ομίλου είναι μέλη της Ένωσης Διαφημιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ε.Δ.Ε.Ε.). Αναδείχθηκε Manager of the year 2005.


eirinika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...