Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Καλός ο καιρός την Πέμπτη με λίγες νεφώσεις

Λίγες βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά και βορειοανατολικά τμήματα της χώρας με βελτίωση από το μεσημέρι και καλό καιρό με λίγες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική, με την θερμοκρασία να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 21 στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νότιους με ίδιες εντάσεις, και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Κρητικό σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα πνέει με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...