Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

«Ντροπή στον επαίσχυντο Μένη Κουμανταρέα»: δημιουργήθηκε γκρουπ διαμαρτυρίας στο facebook!


Διαστάσεις παίρνει η δήλωση του Μένη Κουμανταρέα στην εκπομπή της Έλλης Στάη «Ενώ άμα βιάσεις μια γυναίκα μπορεί και να το θέλει...» καθώς στα social media γίνεται κυρίαρχη είδηση.

Μια σελίδα στο facebook με τίτλο «Ντροπή στον επαίσχυντο Μένη Κουμανταρέα» ανέβηκε σήμερα καταγγέλοντας τον συγγραφέα και περνώντας μηνύματα εναντίον του βιασμού. Αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εναρκτήρια ανάρτηση:

«Στην εκπομπή της ΝΕΤ «Newsweek» ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας δήλωσε: «Ενώ άμα βιάσεις μια γυναίκα μπορεί και να το θέλει...». Ούτε τα συμφραζόμενα ούτε το χιούμορ δικαιολογούν σε καμία απολύτως περίπτωση τέτοια υπεράσπιση της σεξουαλικής βίας. Η στάση του είναι επαίσχυντη και τον εξισώνει τον ίδιο με βιαστή, καθώς υπερασπίζεται και νομιμοποιεί ηθικά τον βιασμό.

Εξίσου κατάπτυστη είναι η χλιαρή στάση της δημοσιογράφου Έλλης Στάη, η οποία περιορίστηκε να τον υπερασπιστεί, υποβιβάζοντας την σεξιστική δήλωσή του ως «χιούμορ».«Πιστεύω ότι αστειεύοταν», προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ένας από τους συμμετέχοντες στη συζήτηση. «Αστείο ήταν, το ξεπερνάμε», ανέφερε και η Έλλη Στάη. Ροχάλες στον Κουμανταρέα και στη Στάη που νομιμοποιούν τη βία και τους βιασμούς, δίνοντάς τους ηθικά ερείσματα».Πηγή:  | iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ο Μένης Κουμανταρέας στη Στάη : «Άμα βιάσεις μια γυναίκα μπορεί και να το θέλει…»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...