Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ανάκληση πορτοκαλάδας ΛΟΥΞ από τον ΕΦΕΤ

Την ανάκληση παρτίδων πορτοκαλάδας ΛΟΥΞ χωρίς ανθρακικό που παρουσίαζαν αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών (δυσάρεστη οσμή και γεύση) απαίτησε... ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε, σε δύο παρτίδες πορτοκαλάδας ΛΟΥΞ 1,5 L χωρίς ανθρακικό, αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών (δυσάρεστη οσμή και γεύση). Πρόκειται για πορτοκαλάδα ΛΟΥΞ χωρίς ανθρακικό του 1,5 L με αριθμούς παρτίδας 1022, 1078 και ημερομηνίες λήξης 9-1-13, 21-1-13 αντίστοιχα.

Τα ανωτέρω προϊόντα παρασκευάζονται από την ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ που βρίσκεται στο Κεφαλόβρυσο Σαραβαλίου Πατρών. Η εταιρεία, σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας του ΕΦΕΤ, έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες προληπτικής ανάκλησης / απόσυρσης.

Οι σχετικοί έλεγχοι συνεχίζονται ενώ ο ΕΦΕΤ ζητά από τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν για προληπτικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...