Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

19χρονος διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Κω

Από μικρός είχε μπλέξει στα γρανάζια της παρανομίας ένας 19χρονος Αλβανός, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών στην πόλη της Κω ακολουθώντας μεθόδους έμπειρων διακινητών! Μάλιστα, έστελνε τα «κέρδη» του στην πατρίδα του μέσω τραπεζών!

Οι άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν το νεαρό έμπορο ναρκωτικών όταν εντόπισαν την «καβάντζα» του, ένα διαμέρισμα που είχε νοικιάσει για να κρύβει το «εμπόρευμά» του και να δέχεται τους τοξικομανείς του νησιού που το αγόραζαν. Μέσα, βρήκαν μια συσκευασία με 210 γραμμάρια ηρωίνης και τρεις συσκευασίες με συνολικά ένα κιλό και 281 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Στο σπίτι του αλλοδαπού, που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, βρέθηκαν 450 ευρώ και ένα δελτίο μεταφοράς ποσού ύψους 900 ευρώ.

Με… κούριερ έστελναν ναρκωτικά σε έναν 36χρονο στην Σίφνο! Οι αστυνομικοί του τοπικού σταθμού που είχαν πληροφορία για τον τρόπο με τον οποίο γινόταν το αλισβερίσι, τον συνέλαβαν μόλις παρέλαβε από εταιρία ταχυμεταφοράς έναν φάκελο με μικροποσότητα ηρωίνης και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ αναζητούν τον αποστολέα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...