Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ενός ακόμη άνδρα που διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Τα στοιχεία της ταυτότητα ενός ακόμη ατόμου που εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Πρόκειται για τον Στυλιανό Τσουράκη του Ευτύχιου και της Φωτεινής, ο οποίος γεννήθηκε το 1959 στον Πειραιά και είναι κάτοικος Αττικής.

Σε βάρος του άντρα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για προμήθεια, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους.

Πρόκειται για το όγδοο άτομο από τα 15 που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της εκτεταμένης επιχείρησης της Αστυνομίας με την κωδική ονομασία «Trojan Horse», του οποίου δημοσιοποιούνται τα στοιχεία.

Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012, 210-6476464, 210-6476000, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr καιccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...