Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Φθιώτιδα: "Νεκροταφεία ψυχών" τα κρατητήρια στα Αστυνομικά Τμήματα

Μπορεί να μην κατάφεραν να φτιάξουν Κέντρα Υποδοχής Μεταναστών στην Περιφέρεια, την "λύση" όμως φαίνεται ότι την βρήκαν στοιβάζοντας τους μετανάστες τον έναν πάνω στον άλλο, κάτω από άθλιες συνθήκες. Το μαρτύριο αυτό δεν κρατά μόνο λίγες ημέρες, αλλά μήνες τώρα και κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει.

"Έχουν μετατρέψει τα κρατητήρια σε νεκροταφεία ψυχών... Έχουν τοποθετήσει υγειονομικές βόμβες μέσα στα αστυνομικά τμήματα, αδιαφορώντας για την υγεία των αστυνομικών και των οικογενειών τους...", δήλωσε στο LamiaReport ο πρόεδρος τής Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας Δημήτρης Γεωργαντάς.

Στην Φθιώτιδα είναι περισσότεροι από 50 άμοιροι μετανάστες που είναι διάσπαρτοι σε κρατητήρια Αστυνομικών Τμημάτων που οι συνθήκες είναι πραγματικά ΑΘΛΙΕΣ. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλους νομούς της χώρας.

Στις φωτογραφίες βλέπετε το Α.Τ. Στυλίδος. Στο δώμα που υπάρχει στην ταράτσα του κτηρίου "φιλοξενούνται" 4-5 μετανάστες. Το δώμα σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ (!) και δεν έχει τουαλέτα lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...