Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Παραδόθηκε ένας 17χρονος για το αιματηρό επεισόδιο στο Ροτάσι Ηρακλείου

Μόνος του παραδόθηκε τελικά ένας 17χρονος ο οποίος συμμετείχε στο αιματηρό επεισόδιο στο Ροτάσι Ηρακλείου στο οποίο πέθανε ένας άλλος συνομήλικός του.

Στη συγκεκριμένη αιματηρή συμπλοκή, όλοι οι συμμετέχοντες ήταν νέοι άνθρωποι και μάλιστα οι τρεις από τους επτά είναι μόλις 17 ετών.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή ένας 17χρονος έπεσε νεκρός ύστερα από συμπλοκή επτά ατόμων, ενώ άλλοι τρεις τραυματίστηκαν επίσης. Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Ροτασίου του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, όταν τα επτά άτομα ηλικίας 39, 23, 24, 44 ετών και τρεις 17χρονοι τσακώθηκαν για κτηματικές διαφορές.

Κουβέντα στην κουβέντα άναψαν τα αίματα και βγήκαν τα όπλα με αποτέλεσμα το θάνατο του 17χρονου. Σύμφωνα με το prismanews.gr οι εμπλεκόμενοι έχουν μαντριά στην περιοχή, ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου χρησιμοποιήθηκε ένα πυροβόλο όπλο αγνώστου τύπου, ράβδοι των βοσκών αλλά και μαχαίρια.

Μάλιστα μία πισώπλατη μαχαιριά ήταν αυτή που σκότωσε τον 17χρονο, ενώ τώρα οι αρχές φοβούνται αντίποινα από την οικογένεια του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...