Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΥΡΓΟΣ: Είχε 8.000 ταινίες πορνό είχε ο 42χρονος

Σοκαρίστηκαν και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από το περιεχόμενο των σκληρών δίσκων του 42χρονου Δασκάλου Πολεμικών Τεχνών από τον Πύργο που έχει προφυλακιστεί στις 14 Μαρτίου του 2012 για ασέλγεια, πορνογραφία και αποπλάνηση ανηλίκου.

Η πολυσέλιδη αναφορά με την περιγραφή των σκηνών, καθώς και οι πάνω απο 8.000 αυτοτελείς ταινίες με πορνογραφικό υλικό έφθασαν πριν από μερικές μέρες στην Εισαγγελεία του Πύργου και εντάχθηκαν στην δικογραφία.

Το νέο αυτό υλικό οδήγησε τον εισαγγελέα Πύργου να προχωρήσει στην άσκηση και επιπλέον δίωξης για κακούργημα στον πρώην δάσκαλο πολεμικών τεχνών για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και διάθεση πορνογραφικού υλικού. Ερευνάται το κατά πόσο ορισμένοι η ορισμένες από τους «πρωταγωνιστές-πρωταγωνίστριες» ήταν ανήλικα.

Στις ταινίες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρωταγωνιστούν ή συμμετέχουν τουλάχιστον 200 άτομα από την περιοχή του Πύργου, ενώ είναι τραβηγμένες με κρυφή κάμερα μέσα στην σχολή που διατηρούσε ο 42χρονος τότε σε κεντρικό σημείο του Πύργου.

Επίσης, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι οι περισσότερες από τις ταινίες είναι φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο που δείχνει πως έχουν προωθηθεί και σε ενδιαφερόμενους για την κατοχή τέτοιου υλικού.

Από πλευράς ερευνητικής διαδικασίες οι ανακριτικές αρχές αναζητούν πρόσωπα τα οποία φαίνονται στις ταινίες προκειμένου να καταθέσουν.

Η αποκάλυψη...

Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε στα μέσα Μαρτίου μετα την καταγγελία ανήλικης μαθήτριας για σεξουαλική κακοποίηση από τον 42χρονο δάσκαλό Πολεμικών Τεχνών

Η 17χρονη σήμερα κοπέλα , με την συνδρομή των γονιών της , κατήγγειλε πριν από ένα χρόνο περίπου στις δικαστικές Αρχές του Πύργου τα όσα υπέστη και τα όσα διαδραματίζονταν στην σχολή όπου φοιτούσε από ηλικία 14 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης στην απολογία του στον ανακριτή την περίοδο που συνελήφθη επιχείρησε να πλήξει την αξιοπιστία της κατάθεσης της κοπέλας ισχυριζόμενος ότι είχαν προσωπικές διαφορές και αποποιήθηκε των ευθυνών του καταθέτοντας ότι είναι αθώος.



Πηγή:ileiapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...