Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Συνελήφθη ειδικός φρουρός κατηγορούμενος για ναρκωτικά

Ενας 26χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής για ναρκωτικά, τα οποία βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του, μαζί με δύο ακόμα άτομα, έναν άνδρα 31 ετών και μια γυναίκα 38 ετών.

Αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ προσήγαγαν τους τρεις κατηγορούμενους, οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα που κρίθηκε ύποπτο. Οδηγός ήταν ο 26χρονος ειδικός φρουρός, που είναι και ιδιοκτήτης του οχήματος.

Την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς από τον αστυνομικό έλεγχο στα τρία άτομα, βρέθηκαν στην κατοχή της 38χρονης, επιμελώς κρυμμένα, ένα φακελάκι με ναρκωτική ουσία (πιθανόν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, γνωστή ως «ΣΙΣΑ») και δύο χάπια άγνωστης χημικής συνθέσεως.

Κατά την έρευνα του οχήματος βρέθηκαν ένα γυάλινο μπουκαλάκι, που περιέχει πιθανόν μεθαδόνη, 30 χάπια, καθώς επίσης σύνεργα για χρήση ναρκωτικών ουσιών (σύριγγες, βελόνα, σωληνάκια με υπολείμματα πιθανόν ναρκωτικών, καμινέτο κ.λ.π.). Επιπλέον σε κατ' οίκον έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε στην σπίτι του 31χρονου μισό δισκίο ναρκωτικού σκευάσματος.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε πως και οι τρεις είναι χρήστες ναρκωτικών, η γυναίκα είναι άστεγη, ενώ ο ειδικός φρουρός βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια από τον Μάιο. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα ο ειδικός φρουρός και παράλληλα σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...