Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Νικολέττα Ράλλη: Δεν της άρεσε η εκπομπή της...

Η Νικολέττα Ράλλη - η παρουσιάστρια της εκπομπής "Made in Star, που σταμάτησε απότομα - βρέθηκε στην Κύπρο και έδωσε συνέντευξη στο MAD TV Κύπρου και την 'Έβελυν Καζαντζόγλου.

Φυσικά, μίλησε για την εκπομπή...

" Μεγάλο σχολείο για μένα ήταν αυτή η εκπομπή γιατί ήταν άλλοι ρυθμοί, άλλο το επίπεδο, άλλος ο κόσμος, άλλο το κοινό" και συνεχίζει " Την παρουσίαση την λατρεύω γενικώς αλλά αυτή δεν ήταν η εκπομπή που θα ήθελα να κάνω ακριβώς αλλά και η εκπομπή που θα θέλαμε όλοι να κάνουμε. Άλλη εκπομπή θέλαμε να κάνουμε. Τώρα γιατί έγινε έτσι και γιατί ήρθε έτσι, δεν ξέρω, απλά συνέβη".

Πώς θα ήθελε να είναι η δική της εκπομπή; " Τώρα έχω πιο πολύ θάρρος, όχι ότι έχω εμπειρία, αλλά όταν έχεις δει πώς δουλεύουν τα πράγματα ξέρεις την επόμενη φορά τι απαιτήσεις πρέπει να έχεις για καλό της εκπομπής και για εσένα βέβαια.

Γιατί, σε αυτές τις εκπομπές, ο πρώτος που εκτίθεται είναι ο παρουσιαστής, όχι ο αρχισυντάκτης, ούτε ο δημοσιογράφος που είναι πίσω από τις κάμερες. Αφού, λοιπόν, το ρίσκο είναι τόσο μεγάλο και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός, θα έκανα μια εκπομπή πολύ διαφορετική, θα ήταν βάσει των καιρών. Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος πλέον έχει τόσο μεγάλη ανάγκη να βλέπει κουτσομπολιά, να βλέπει ποιος τα έχει με ποιον. Ωραίο είναι και αυτό γιατί σε χαλαρώνει, αλλά με έναν ωραίο εκλεπτυσμένο τρόπο όχι με κίτρινο τρόπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...