Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο David Beckham στο Πειραματικό Σχολείο Αθηνών! Όλο το παρασκήνιο της επίσκεψης

Ο David Beckham βρίσκεται στην Αθήνα από χθες, λόγω της παράδοσης της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Σε μια συμβολική κίνηση μετάδοσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος στα παιδιά, ο επισκέφθηκε σήμερα μαζί με τον Sebastian Newbold Coe το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών και μίλησε στα παιδιά.

Ο άσος του αγγλικού ποδοσφαίρου και ο πρώην αθλητής του στίβου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους μαθητές, οι οποίοι τους πρόσφεραν κλαδιά ελιάς, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν μαζί τους.


Η διευθύντρια του σχολείου Βασιλική Λυκούδη περιέγραψε το κλίμα που επικράτησε το πρωί στο σχολείο. Ο Coe έφτασε στο σχολείο λίγο πριν τις 11 ενώ ο Beckham έφτασε γύρω στις 12.


David Beckham plays a competitive match for Lo...
David Beckham plays a competitive match for Los Angeles Galaxy. (Photo credit: Wikipedia)
“Το Bρετανικό Συμβούλιο επέλεξε το σχολείο μας για την εκδήλωση κι εμείς φυσικά δεχθήκαμε με μεγάλη χαρά. Αρχικά, δεν γνωρίζαμε ότι θα παρευρεθεί και ο David Beckham”, εξηγεί η κα Λυκούδη. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να πάρουν και μία μικρή συνέντευξη από τον ποδοσφαιριστή για την εφημερίδα του σχολείου και η οποία θα δημοσιευθεί στο site του ΠΣΑ.

“Συνέστησα να δείχνουν υπομονή και επιμονή. Όταν ξεκινάει κάποιος τον αθλητισμό, δεν μπορεί να φανταστεί μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Ωστόσο, με προσπάθεια μπορεί να τα καταφέρει. Πάντα λέω στα παιδιά να κρατάνε μία καλή φυσική κατάσταση”", δήλωσε λίγο μετά την επίσκεψή του ο αστέρας των γηπέδων.

Όσον αφορά την συμμετοχή του στην Τελετή Παράδοσης της Φλόγας, είπε: “Έζησα συγκινητικές στιγμές χθες στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο συγκινημένος θα είμαι και όταν τρέξω σαν λαμπαδηδρόμος με τη Φλόγα. Δεν έχω λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι έτσι με ευχαριστεί πολύ η τωρινή συμμετοχή μου.”

Σήμερα το απόγευμα η αγγλική αποστολή μαζί με τον άσο της Los Angeles Galaxy αναμένεται να αναχωρήσει για το Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...