Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Θ. Πάγκαλος: Ο Αλ. Τσίπρας βιάζεται για τις εκλογές φοβούμενος μην αποκαλυφθεί

The Deputy PM of Greece Theodoros Pangalos.
(Photo credit: Wikipedia)
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως λέει ψέματα. Εκανε παράλληλα λόγο για «Αγιο Βασίλη, καλή μάγισσα και άλλα παραμύθια τα οποία μαθαίνουν τα μικρά παιδιά όταν είναι στο νηπιαγωγείο».

Επιπλέον, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι «βιάζεται για τις εκλογές, γιατί φοβάται μην αλλάξει το ρεύμα, μην αποκαλυφθεί». Εκτίμησε πάντως ότι ο κόσμος ανακαλύπτει «την αυθαιρεσία των συλλογισμών του και την αλαζονεία των χειρισμών του».

Οπως είπε, «είναι αυτοκτονία να διώχνεις το Βενιζέλο, από τη στιγμή που "οι Μπολσεβίκοι ενισχύουν τον Κεμάλ». «Αν εφαρμοστούν αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας -τα ασυνάρτητα και αυθαίρετα- πάμε σε οικονομική καταστροφή που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, χαρακτήρισε καταστροφική την απόφαση των δεύτερων εκλογών και υποστήριξε ότι το μήνυμα που έστειλε ο λαός στις κάλπες της 6ης Μαΐου δεν ήταν «συνεργαστείτε». «Το αποτελεσμα υποδεικνύει ότι ο μέσος Ελληνας πολίτης επιθυμεί να συνεχιστεί η κατάσταση όπως ήταν και να μη θυσιάσει τίποτα περαιτέρω», συνέχισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...