Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Δεκαήμερο προσφορών από σήμερα στα καταστήματα της Αθήνας

Δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών εμπορευμάτων για όλα τα καταστήματα του Κέντρου της πρωτεύουσας, κηρύσσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, από σήμερα έως το Σάββατο 26 Μαΐου 2012.


Μετά την θετική ανταπόκριση και επιβράβευση των προσπαθειών των συμμετεχόντων στη δράση «Παρασκευή στην Αθήνα» που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών συνεχίζει και εγκαινιάζει μεθαύριο τη νέα του παρέμβαση «Ανοιξιάτικες ευκαιρίες στην Αθήνα» και καλεί τους εμπόρους της Αθήνας να συμμετέχουν σε δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών εμπορευμάτων από σήμερα Πέμπτη 17/05 έως το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, κοινοποιώντας τις προσφορές τους στην Περιφέρεια Αττικής - Γεν. Διεύθυνση Ανάπτυξης και στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών (άρθρο 14, παρ.3 του Ν.3377/2005).
 
Η νέα αυτή πρωτοβουλία, που εντάσσεται στο στόχο για την αναβάθμιση της Αθήνας και παράλληλα στη τόνωση της αγοραστικής κίνησης, θα υποστηριχθεί από το Δήμο Αθηναίων και την «Τεχνόπολις Α.Ε.» με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και απόδοση του Δημόσιου χώρου στους πολίτες.
 
Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί μέσω της ιστοσελίδας www.pameathina.net να ενημερώνεται για τις προσφορές αλλά και τα πολιτιστικά δρώμενα που θα υπάρχουν στη διάρκεια του δεκαημέρου. Αντίστοιχη ενημέρωση θα παρέχεται και από εφαρμογές κινητών συσκευών επικοινωνίας και πέραν της ιστοσελίδας, οι προσφορές των καταστημάτων θα επικοινωνούνται μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter) με το συντονισμό του εμπορικού συλλόγου.
 
Τέλος, ο σύλλογος θα εκδώσει αφίσα, ώστε τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στη δράση να την αναρτήσουν στις προθήκες των καταστημάτων τους για να είναι εύκολα αναγνωρίσιμα από τους καταναλωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...