Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ: Ο Σαμαράς μιλάει για Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό μέτωπο!

Έπεσαν οι μάσκες και ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει για Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό μέτωπο και απειλεί τον Τσίπρα με μια σκληρή του δήλωση που δεν έχει προηγούμενο. Προσπαθεί, μ΄αυτό τον τροπο ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ηγέτης της Δεξιάς να ανακτήσει πολιτικό ύψος και ΔΕΝ τον ενδιαφέρει η προσπάθεια για σωτηρία της χώρας.

Ο άνθρωπος που έβαλε με τα δυο του χέρια την υπογραφή του στο κατάπτυστο Μνημόνιο παρουσιάζεται σαν... ευρωπαϊστής και προσπαθεί να παρασύρει στη γραμμή του και άλλους κεντροδεξιούς ηγέτες (Μπακογιάννη, Μάνο, Τζήμερο κ.λ.π.)

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Σαμαρά:


"Η Νέα Δημοκρατία είχε προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο ακυβερνησίας και κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να προκύψει κυβέρνηση. Είχαμε προειδοποιήσει, ακόμα, ότι υπάρχει κίνδυνος από επικίνδυνους πειραματισμούς, σε μια φάση που η χώρα έχει φτάσει στα όριά της", είπε ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα για όσα δήλωσε. 
"Είμαστε έτοιμοι, με κάθε καλή πρόθεση, να δώσουμε την ανοχή μας σε κυβέρνηση μειοψηφίας - στην οποία εμείς δεν θα μετέχουμε - εφ’ όσον, βεβαίως, διασφαλίζει την παραμονή της χώρας στο ευρώ και τα εθνικά συμφέροντά της", τόνισε και πρόσθεσε. 
"Όμως, ο κ. Τσίπρας με τις σημερινές του δηλώσεις κάνει το πάν για να μη σχηματιστεί κυβέρνηση!
Εμείς σεβόμαστε τη νωπή ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Και δεν θέλουμε η χώρα να πάει ξανά σε νέες εκλογές.  Ακούγοντας, όμως,  τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, αντιληφθήκαμε ότι δεν έχει καμία διάθεση να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή ταυτότητα και προοπτική της Ελλάδας! Απλά ερμηνεύει ο ίδιος, με απίστευτη αλαζονεία, το εκλογικό αποτέλεσμα ως «εντολή» να σύρει τη χώρα στο χάος".
Αναφερόμενος στην επιστολή την οποία ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά να στείλουν στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι δεν θα εφαρμόσουν τις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει είπε:   
"Δεν μου ζητάει ο κ. Τσίπρας να πάρω πίσω την υπογραφή μου στην επιστολή που έστειλα στην Ευρώπη, με την οποία ευθέως ζητούσα τροποποιήσεις στην Πολιτική του Μνημονίου. Μου ζητάει να βάλω την υπογραφή μου στη διάλυση της Ελλάδας! Κι αυτό δεν πρόκειται να το κάνω".
"Ελπίζω μέχρι αύριο που θα συναντηθούμε, ο κ. Τσίπρας να έχει συνέλθει", κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...