Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μεγαλώνει η λίστα με τις ιερόδουλες φορείς του AIDS

Αλλες έξι εκδιδόμενες γυναίκες σε υπαίθριους χώρους – των οποίων τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη, διαπιστώθηκε ότι είναι οροθετικές (φορείς του AIDS) ύστερα από εργαστηριακό έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Για τις έξι γυναίκες που διαπιστώθηκε ότι είναι οροθετικές σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη εις βάρος άγνωστου αριθμού προσώπων.

Ειδικότερα, οι έξι γυναίκες συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια έλεγχων, στο πλαίσιο των κοινών δράσεων των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), που έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής σε δρόμους της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής σαράντα πέντε εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων τριάντα πέντε αλλοδαπές και δέκα Ελληνίδες. Εις βάρος τους βεβαιώθηκαν παραβάσεις που αφορούν τη νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα και εξετάστηκαν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έξι από τις προσαχθείσες είναι οροθετικές, αυξάνοντας τον αριθμό των οροθετικών ιερόδουλων από τότε που άρχισαν οι έλεγχοι στις 24.
tanea .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...