Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Κουβέλης: Η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν θα δώσει άλλοθι στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ

Το ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεν πρόκειται να δώσει άλλοθι, στο ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία ξεκαθάρισε ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος υποστήριξε πως τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν θέσεις ευλαβικές προς το Μνημόνιο πράγμα το οποίο τον βρίσκει αντίθετο.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. παρευρέθηκε στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και απαντώντας σε ερώτηση, εάν ακολουθεί την ίδια πολιτική με τον Αλέξη Τσίπρα που δεν εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, είπε μονολεκτικά «όχι».

Σχόλιο της ΔΗΜΑΡ για τις προτάσεις του κ. Σαμαρά


Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί πιστά την ατζέντα του κ. Σαρκοζί περί νόμου και τάξης. Προβάλει ένα υπερσυντηρητικό μοντέλο, «παίζοντας» με το φόβο και την ανασφάλεια των ελλήνων πολιτών. Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος της ΝΔ αγωνίζεται για μια κλειστή και φοβική κοινωνία.

Σχόλιο της ΔΗΜΑΡ για τις δηλώσεις της κυρίας Γεννηματά


Καλό θα ήταν το ΠΑΣΟΚ προτού κάνει υποδείξεις να διαβάσει το προεκλογικό πρόγραμμα του κ. Ολάντ, αλλά και το σύνολο των δηλώσεών του για την ασκούμενη πολιτική συνολικότερα στην Ευρώπη, προκειμένου να διαπιστώσει ότι δεν έχει καμία σχέση, τόσο με τα πεπραγμένα, όσο και με τις διακηρύξεις του ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς η σημερινή πολιτική του ΠΑΣΟΚ σε αυτά τα θέματα είναι εγγύτερα σε αυτή του κ. Σαρκοζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...