Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Άγρια κόντρα στο Άρμα Πολιτών για την συνεργασία Δημαρά - Καμμένου

 Μία άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει στις τάξεις του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών, μετά την ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πως ο Γιάννης Δημαράς θα συνεργαστεί μαζί τους στις επερχόμενες εκλογές της 6ης Μαΐου.

Σε ανακοίνωσή τους στελέχη του Άρματος Πολιτών υποστηρίζουν πως η απόφαση αυτή του Γιάννη Δημαρά, υποστηρίζεται από μία ισχνή μειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας. Την ανακοίνωση υπογράφουν οι: Παναγούλης Στάθης,Αθανασίου Νάσος ,Τασιόπουλος Σταύρος, Χαλαζιάς Αλέξης, Κοντονάσιος Σωτήρης, Σιδηρόπουλος Κώστας, Καραχάλιος Κώστας, Ζαβιτσάνος Σπύρος, Γεννιά Γεωργία, Διομήδης Στάθης,

 Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


«Ναι» σe συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου είπε το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, εκφράζοντας ταυτόχρονα την απογοήτευσή του για την αδυναμία συνεννόησης μεταξύ των υπόλοιπων αντιμνημονιακών δυνάμεων.
«Από τις 14 Απριλίου 2011, όταν το Άρμα Πολιτών εγκρίθηκε από τον Άρειο Πάγο ως κόμμα, σταθερή και δημόσια ήταν η πρόσκληση προς όλες τις αντιμνημονιακές οργανώσεις και πολιτικά κόμματα, για μία κοινή συμπόρευση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μνημονιακή επιλογή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ Παρά τις πολύμηνες συζητήσεις και συνομιλίες με όλους όσοι δήλωναν αντιμνημονιακοί, δυστυχώς, δεν υπήρξε αποτέλεσμα» και η «αδυναμία συνεννόησης οδήγησε σε πολυδιάσπαση το χώρο που ενώ ... συμφωνούσε, δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του το κόμμα του Γιάννη Δημαρά.

Από την πλευρά του κόμματος του Πάνου Καμμένου, εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:
«Ο χρόνος δεν επιτρέπει τη δημιουργία Συνασπισμών Κομμάτων και ο Εκλογικός Νόμος στην ουσία στρεβλώνει τη Λαϊκή θέληση. Με τα δεδομένα αυτά , προσκάλεσα τον Γιάννη Δημαρά και το Άρμα Πολιτών να συνεργαστούν μαζί μας σε βάση ισοτιμίας.
Τιμώ τον Γιάννη Δημαρά για την πορεία του στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Άλλωστε, δώσαμε μαζί μάχες στο Κοινοβούλιο εναντίον της εκποίησης της χώρας και πιστεύω ότι ΜΑΖΙ θα αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη προκειμένου να αντισταθούμε.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες να φιλοξενήσουμε στα ψηφοδέλτιά μας τους υποψήφιους του Άρματος Πολιτών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...