Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος ποθούσε (και) την Βάνα Μπάρμπα!

Σε ανύποπτο χρόνο, πολύ πριν ξεσπάσουν τα σκάνδαλα για την ερωτική του ζωή, ο βασιλιάς των Ισπανών, συναντήθηκε με τη Βάνα Μπάρμπα στη Λοζάνη...

Η Ελληνίδα ηθοποιός είχε μόλις δει το άστρο της να λάμπει στην περίφημη αίθουσα του Kodak Theatre και την απονομή του όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας στο Mediterraneo όπου πρωταγωνιστούσε. Η είσοδός της στο χολιγουντιανό κόκκινο χαλί είχε προκαλέσει αίσθηση στη βιομηχανία του θεάματος και ο κόσμος είχε αρχίσει να μιλάει για την πανέμορφη Ελληνίδα με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα την Κυριακή -πριν οι ισπανικές και ιταλικές εφημερίδες γράψουν για το σκάνδαλο του Χουάν Κάρλος με τη Γερμανίδα πριγκίπισσα στη Μποτσουάνα- η Βάνα Μπάρμπα το 1992 ταξίδεψε στη Λοζάνη προκειμένου να περάσει από οντισιόν για την ταινία του Τζέιμς Μποντ «Golden Eye» με πρωταγωνιστή τον Πιρς Μπρόσναν.

«Τον ρόλο δεν τον παίρνει αλλά εκεί στο ξενοδοχείο κάνει μια σπουδαία γνωριμία. Ενας ψηλός ώριμος κύριος της ζητάει να φάει μαζί του το βράδυ. Δίνουν ραντεβού στο εστιατόριο του ξενοδοχείου όταν ανακαλύπτει ότι όλα τα τραπέζια εκτός από το δικό τους είναι άδεια. Ο ευγενικός κύριος, τον οποίο οι σερβιτόροι αποκαλούν «μεγαλειότατο», έχει κλείσει όλη την αίθουσα για τους δυο τους. Κάπου προς το τέλος της βραδιάς η Βάνα μαθαίνει ότι πρόκειται για τον βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, που χάνει λίγο από τη βασιλική του αίγλη όταν μερικές ώρες αργότερα βρίσκεται, όπως λέει ο μύθος, γονατιστός έξω από το δωμάτιό της με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στα χέρια», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...