Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Διπλωμάτης δέχεται στοματικό έρωτα στην ταράτσα της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ιράκ

Λίγες μέρες μετά τις Κολομβιανές πόρνες που ξεφτίλισαν την Μυστική Υπηρεσία, συνταξιούχος Αμερικάνος διπλωμάτης αποκαλύπτει πως υπάρχει βίντεο που δείχνει αξιωματούχο του υπουργείου Εξωτερικών να απολαμβάνει την θέα (και τον στοματικό έρωτα) στην ταράτσα της Αμερικάνικης πρεσβείας στην Βαγδάτη.

Το πιο εντυπωσιακό σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι η παρτενέρ του Αμερικάνου αξιωματούχου στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ούτε φυσικά η γυναίκα του, αλλά ούτε η δημοσιογράφος ερωμένη που είχε φέρει μαζί του στο ταξίδι.

Το συγκεκριμένο βίντεο μοιράζεται εδώ και μήνες χέρι με χέρι μεταξύ των πεζοναυτών που υπηρετούν στην Αμερικάνικη πρεσβεία στην Βαγδάτη. Σε σημείο που να θεωρείται ήδη viral.

Ενώ μόλις έμαθε ο πρέσβης την ύπαρξή του φρόντισε ώστε να εξαφανιστεί διακριτικά.

Τουλάχιστον μέχρι πριν λίγες μέρες, όταν ο Πίτερ Βαν Μπιούρεν, πρώην στέλεχος του υπουργείου Eξωτερικών με θητεία στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, αποκάλυψε την ύπαρξή του στο blog του.

Μια μόνο από τις συναρπαστικές ιστορίας που περιλαμβάνονται στην αυτοβιογραφία του με τίτλο We meant well που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.



 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...