Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Χιλιάδες λαού και πολλοί επώνυμοι στο "τελευταίο ζεϊμπέκικο" του Δ. Μητροπάνου

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και χιλιάδες καθημερινοί άνθρωποι βρέθηκαν σήμερα στο Α΄ νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το τελευταίο στον αείμνηστο ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο.

Από τις 10 το πρωί η σορός του Δημήτρη Μητροπάνου εξετέθη από τις 10 το πρωί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγίου Λαζάρου, όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας περίμεναν στην ουρά για να να πουν το τελευταίο αντίο στον μεγάλο τραγουδιστή.

Μάλιστα ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί ξεπέρασε τις 4.000 και το αποτέλεσμα ήταν να χρειαστούν 15 λεπτά προκειμένου το φέτετρο να μετακινηθεί στην εκκλησία για τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Συντετριμμένοι προσήλθαν στο Α΄νεκροταφείο και πολλοί συνάδελφοι του Δημήτρη Μητροπάνου όπως οι Θάνος Μικρούτσικος, Δήμητρα Γαλάνη, Γιάννης Κότσιρας, Πασχάλης Τερζής, Δημήτρης Μπάσης, Μάνος Ελευθερίου, Χρήστος Νικολόπουλος, Μίμης Πλέσσας, Πίτσα Παπαδοπούλου, Πέγκυ Ζήνα, οι οποίοι συλλυπήθηκαν τη σύζυγο του ερμηνευτή Βένια, τις δυο κόρες του Αναστασία και Μυρσίνη και η αδελφή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

Ο Δημήτρης Μητροπάνος θα κηδευθεί την Πέμπτη 19 Απριλίου. Το τελευταίο αντίο στο μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή θα έχουν την ευκαιρία να πουν 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος ερμηνευτής





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...