Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ο αέρας «ξήλωσε» την οροφή του κολυμβητηρίου στα Χανιά

Tα μποφόρ «σήκωσαν» το πρωί μεγάλο μέρος της μεταλλικης προσθήκης της στέγης του κλειστού κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι Χανίων, το οποίο «προσγειώθηκε» στο δρόμο και σε διπλανό οικόπεδο.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες και για αυτό το λόγο δεν υπήρξαν και θύματα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας, που απέκλεισαν τον δρόμο μέχρι να απομακρυνθεί η οροφή από τα συνεργεία του δήμου.

Το κολυμβητήριο παρότι κόστισε στο ελληνικό κράτος 5,5 εκ. ευρώ, δεν έχει ακόμη λειτουργήσει και ο χώρος έχει σχεδόν εγκαταλειφθεί.

Μάλιστα, πολύ πρόσφατα, το κολυμβητήριο είχε δεχτεί επίθεση «ποντικών» που είχαν ξηλώσει όλα τα καλώδια από τις εγκαταστάσεις του, ενώ οι ζημιές που συνολικά έχει υποστεί πριν καν ξεκινήσει η λειτουργία του υπολογίζονται στις 700.000 ευρώ, χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζεται το σημερινό «ξήλωμα» της οροφής.

Το μεσημέρι ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, έστειλε επιστολή προς τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, στην οποία του περιγράφει την εικόνα που υπάρχει στο κλειστό κολυμβητήριο, ενώ παράλληλα ζητά την αποστολή κλιμακίου ειδικών για να εκτιμήσουν το ύψος της ζημιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...