Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Απίστευτο: Τους έκοψαν το ρεύμα για λογαριασμό που δεν έληξε!


Μίνι μπλακ άουτ έπαθαν νωρίς το πρωί τρεις  οικογένειες στο Γιόφυρο Ηρακλείου, στις οποίες συνεργείο της ΔΕΗ είπε…"καλημέρα" κόβοντας το ηλεκτρικό ρεύμα, λόγω όπως είπαν χρεών προς την επιχείρηση.

Η πραγματικότητα όμως ήταν εντελώς διαφορετική, αφού πρόκειται για οικογένειες που δεν οφείλουν ούτε ένα ευρώ προς τη ΔΕΗ και με τους τρέχοντες λογαριασμούς να λήγουν σε 8 μέρες, από σήμερα!

Χωρίς ρεύμα στα σπίτια τους και με τα τηλέφωνα στο χέρι, δημότες προσπαθούσαν να βρουν άκρη, εισπράττοντας λίγες ώρες μετά τη νευρική κρίση, ένα συγνώμη από στελέχη της ΔΕΗ, με το συνεργείο να σπεύδει ξανά στην περιοχή για την επανασύνδεση.

Τελικά διαπιστώνουν ότι το "μαύρο" δεν κυριαρχεί μόνο στις οθόνες της TV αλλά και στην εξυπηρέτηση τους προς τη ΔΕΗ.


(Όπως φαίνεται ξεκάθαρα ο λογαριασμός δεν έχει ακόμα λήξει!)

Άνω κάτω 3 οικογένειες
Η υπόθεση αφορά τρεις οικογένειες που δεν έχουν οφειλές προς τη ΔΕΗ και έγιναν άνω κάτω αφού όπως είπαν, όσοι χρωστούν για μήνες έχουν ρολόι, ενώ όσοι δεν χρωστούν χάνουν το ρεύμα.

Τραγελαφικές καταστάσεις με τους πολίτες να βρίσκουν το δίκιο τους αρκετές ώρες αργότερα και αφού έχουν «φουσκώσει» τους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας όπως ο δημότης και παθών Κώστας Σταμουλάκης.

Αγανακτισμένος μας έδειχνε τον εκκαθαριστικό λογαριασμό, ύψους 85 ευρώ, ο οποίος λήγει…στις  16 Ιουλίου, δηαλδή δεν έχει ακόμα λήξει !

Πάντως, με ένα "συγνώμη λάθος", έγινε και η επανασύνδεση ρεύματος στα τρία σπίτια .

Την ίδια ώρα, το μπλακ άουτ συνεχίζεται στα γραφεία της, με τους καταναλωτές να ηλεκτρίζονται από τις απαντήσεις που λαμβάνουν από στελέχη της επιχείρησης σε διάφορες υποθέσεις.

Της Γεωργίας Μακάκη / neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...