Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Δείτε το νέο πρόγραμμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης (από τα καλύτερα του Διαδικτύου)

Πριν ακόμη αρχίσουν να εκπέμπουν τα προγράμματα των νέων κρατικών καναλιών, στο Ιντερνετ κυκλοφορεί το νέο πρόγραμμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης

Το σήμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης «βγήκε» στον αέρα από τις συχνότητες της ΕΤ1, της ΝΕΤ και της ΕΤ3 το πρωί της Τετάρτης.

Πριν, λοιπόν, ακόμη αρχίσουν να εκπέμπουν τα προγράμματα των νέων κρατικών καναλιών, στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί το νέο πρόγραμμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης με τους πολιτικούς να γίνονται... παρουσιαστές για χάρη της ΕΔΤ.

Δείτε το πρόγραμμα σύμφωνα... με το Διαδίκτυο:

"Ομιλείτε Ελληνικά" με τον Γιώργο Παπανδρέου
"Το Μικρό Σπίτι στο Χαράτσι" με τον Ευάγγελο Βενιζέλο
"Έχεις Λουκέτο" με τον Γιάννη Στουρνάρα
"Έχεις Μπουκέτο" με τον Ηλία Κασιδιάρη
"Ανήκομεν εις την Βίσσην" με τον Αντώνη Σαμαρά
"Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος" με τον Άκη Τσοχατζόπουλο
"Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει" με τον Κων/νο Μητσοτάκη

Και τα «Δελτία Ειδήσεων»... με τους υπουργούς Παντελή Καψή, Σίμο Κεδίκογλου, Γιάννη Μιχελάκη, Κώστα Γκιουλέκα, Γιάννη Ανδριανό και Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Όσο για το... πραγματικό πρόγραμμα του μεταβατικού φορέα, αυτό θα καλυφθεί την πρώτη εβδομάδα με ταινίες από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, ταινίες της εταιρείας «Παπανδρέου» για τις οποίες υπάρχει δικαίωμα δεύτερης προβολής αλλά και αρχειακό υλικό με βιογραφίες - ντοκιμαντέρ που βρίσκονται στο αρχείο του καναλιού της Βουλής.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή, τις πρώτες μέρες θα υπάρχουν και ειδήσεις σε τίτλους, που θα περνούν από τις οθόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...