Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Μαγνησία: «Βουτιά» θανάτου για 44χρονη από τον πέμπτο όροφο

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή της, μια 44χρονη γυναίκα, η οποία στις 12.15 σήμερα το μεσημέρι, έπεσε στον ακάλυπτο, από το ύψος του 5ου ορόφου, αφού ξέφυγε της προσοχής της μητέρας της, που εκείνη την ώρα σιδέρωνε.

Η 44χρονη, σύμφωνα με το magnesianews.gr, ανέβηκε από τη σκάλα στον πέμπτο όροφο και, αφού χρησιμοποίησε σκαμνί για ν’ ανέβει στο υπερυψωμένο παράθυρο, πήδηξε στο κενό και έπεσε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

Η αυτοκτονία σημειώθηκε επί της οδού Κυρίλλου, στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας, ενώ έγινε γνωστό ότι η άτυχη γυναίκα έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.

Τη γυναίκα που έπεσε αντιλήφθηκαν γείτονες που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ η πρώτη μονάδα που έφτασε επί τόπου μετέφερε τη μητέρα της 44χρονης γυναίκας στο Νοσοκομείο, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Επί τόπου πήγε και η αστυνομία, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η σορός της 44χρονης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Όπως υποστηρίζουν γείτονες, η 44χρονη γυναίκα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή εδώ και χρόνια, διότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Παλιότερα δε είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...