Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Σοκ στο Βόλο από δύο αυτοκτονίες σε μία ημέρα

44χρονη έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, 76χρονος έπεσε σε πηγάδι

Σοκ στο Βόλο από την είδηση ότι δύο άνθρωποι αυτοκτόνησαν το πρωί της Πέμπτης. Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 12:15, όταν μία 44χρονη γυναίκα, αφού ξέφυγε της προσοχής της μητέρας της, ανέβηκε στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στην οδό Κυρίλλου στη Ν. Ιωνία Βόλου και από υπερυψωμένο παράθυρο, μεταξύ των 5ου και 6ου ορόφων της οικοδομής, έπεσε στο κενό. 

Από γείτονες της άτυχης οικογένειας κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, με ασθενοφορά του οποίου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου, τόσο η 44χρονη, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, όσο και η ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία υπέστη σοκ, αφού την ώρα του συμβάντος σιδέρωνε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός για το οποίο λάμβανε ιατροφαρμακευτική αγωγή και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο διεξάγεται προνανάκριση για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν την 44χρονη στο απονενοημένο διάβημα.
Νεκρός μέσα σε πηγάδι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού Μαγνησίας

Λίγες ώρες νωρίτερα, δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι κλήθηκαν από γυναίκα, η οποία συζούσε με 76χρονο άνδρα στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων Αλμυρού, διότι ανησυχούσε από την αδικαιολόγητη απουσία του 76χρονου, όταν αναζητώντας τον, βρέθηκαν μπροστά σε πηγάδι, βάθους 20 περίπου μέτρων και μάλιστα εντός του οικοπέδου της οικίας του 76χρονου, μέσα στο οποίο βρίσκονταν νεκρός.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον 76χρονο στο Νοσοκομείο Βόλου, για να διαπιστωθεί και επίσημα ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 76χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που κάνει τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να αποκλείουν τα ενδεχόμενα, τόσο της εγκληματικής ενέργειας, όσο και του ατυχήματος, διενεργώντας προανάκριση ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τον 76χρονο στο να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Πηγή: e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...