Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Τους πήρε 250.000 ευρώ για να τους προστατέψει από... μαύρη μαγεία!

Τους έδινε για 3,5 χρόνια διάφορα αντικείμενα ως φυλακτά και δοχεία με υγρό αγνώστου συνθέσεως 

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό εξαπάτησης στη Λάρισα αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη 48χρονος στη Λάρισα ο οποίος τα τελευταία 3,5 χρόνια εξαπατούσε 53χρονη γυναίκα και 61χρονο συγγενικό της πρόσωπο και με το πρόσχημα ότι δήθεν θα τους προστάτευε από τη μαύρη μαγεία, κατάφερε να τους αποσπάσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 250.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 24.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της «παρεχόμενης προστασίας», τους παρέδωσε διάφορα αντικείμενα ως φυλακτά και δοχεία με υγρό αγνώστου συνθέσεως.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, φυλακτά, μία καραμπίνα, γεμιστήρες, πλήθος φυσιγγίων, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, δύο χρυσές λίρες και ένα γυάλινο φιαλίδιο με μικρή ποσότητα υγρού αγνώστου συνθέσεως.



Αναλυτικά ο συλληφθείς από το Δεκέμβριο του 2010 μέχρι και χθες εξαπατούσε 53χρονη και με το πρόσχημα ότι θα την προστάτευε από τη μαύρη μαγεία, της προσέφερε σε τακτά χρονικά διαστήματα διάφορα αντικείμενα ως δήθεν «φυλαχτά», καθώς και διάφορα σκευάσματα αγνώστων συστατικών, αποσπώντας από αυτήν συνολικά το χρηματικό ποσό των 230.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 24.000 ευρώ.

Επίσης, κατάφερε να πείσει την 53χρονη, ότι για την «προστασία» που της παρείχε, αλλά και για τα διάφορα φυλαχτά και σκευάσματα που της χορηγούσε, του όφειλε ακόμα 80.000 ευρώ.

onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...