Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Στο Διαδίκτυο για «κατέβασμα» τα θρυλικά κόμικ της Marvel


Οι περιπέτειες διάσημων υπερηρώων που εμφανίζονται στα κόμικ από το 1960 έως σήμερα, μεταφέρονται στην οθόνη του υπολογιστή και στις ταμπλέτες μετά την απόφαση της Marvel να διαθέσει περισσότερα από 700 «πρώτα τεύχη»  για «κατέβασμα».

Οι λάτρεις των κόμικ έχουν την δυνατότητα να κατεβάζουν τα τεύχη δωρεάν έως την Τρίτη. Αμέσως μετά η τιμή για το καθένα θα κυμαίνεται από 1,50 ευρώ έως 3,00 ευρώ.

«Στόχος είναι να προσελκύσουμε τους θαυμαστές των κόμικς κάθε ηλικίας, από εκείνους που γνώρισαν τους ήρωες μέσα από τις ταινίες και εκείνους που διάβαζαν κάποτε τις περιπέτειές τους έως τους φανατικούς θαυμαστές τους» λέει ο διευθυντής πωλήσεων της Marvel Comics, Ντέιβιντ Γκάμπριελ.

Ανάμεσα στα 13.000 τεύχη της Marvel επιλέχτηκαν τα πρώτα τεύχη που διατίθενται για «κατέβασμα» στο Διαδίκτυο, μερικά από τα οποία είναι τα: «Amazing Spider-Man» του Σταν Λι και Στιβ Ντίτκο, «Civil War», «Fantastic Four» των Σταν Λι και Τζακ Κίρμπι, «Astonishing X-Men» του Τζος Γουέντον.

«Δεν θέλουμε οι θαυμαστές να νιώθουν ότι πρέπει να τα έχουν διαβάσει όλα. Αυτό που κάνει τη διαφορά και τραβά το ενδιαφέρον είναι η μαγεία του πρώτου τεύχους» σχολιάζει ο Ντέιβιντ Γκάμπριελ.

Ο αναγνώστης έχει λοιπόν τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα διαβάσει για τον «Iron Man» ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη σειρά ή αν θα γυρίσει πίσω κάποιες δεκαετίες, στον «Invincible Iron Man».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...