Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δεν μπορείτε να πληρώσετε το λογαριασμό της ΔΕΗ; Απευθυνθείτε στην Τοπική Επιτροπή


Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των συσσωρευμένων ληξιπρόθεσμων χρεών και να αποφευχθεί η διακοπή παροχής ρεύματος, η διοίκηση της ΔΕΗ οργανώνει τοπικές επιτροπές που θα εξετάζουν τις περιπτώσεις των πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.

«Κοιτάμε το θέμα με μεγάλη προσοχή και σύντομα θα υπάρξουν συγκεκριμένα μέτρα. Πρέπει να δούμε αυτός που δεν πληρώνει ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει. Αυτό που θα κάνουμε είναι τοπικές επιτροπές ανά περιφέρεια, οι οποίες θα συγκροτηθούν πολύ σύντομα, και θα εξετάζονται αυτές οι ειδικές περιπτώσεις (σ.σ. όπου διαπιστώνεται αδυναμία πληρωμής του λογαριασμού).

Να δούμε που υπάρχει το πραγματικό πρόβλημα και να δοθεί λύση. Αυτό θα γίνει άμεσα. Όσες περιπτώσεις φθάνουν στο γραφείο μας κοιτάμε να τις λύσουμε αλλά δεν φθάνει αυτό. Χρειάζεται συνολική λύση», ανέφερε στα μέλη της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής,  ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2011 ζήτησαν διακανονισμό ληξιπρόθεσμων οφειλών 400.000 νοικοκυριά, το 2012  700.000, ενώ ο κ. Ζερβός εκτίμησε ότι το 2013 θα είναι πολύ περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...