Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ούτε δίπλωμα ούτε ασφάλεια είχε ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε τα παιδάκια

Ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε σήμερα το πρωί μία μητέρα με τα δύο της παιδιά στην Πατησίων και τους εγκατέλειψε φέρεται να μην είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ η μηχανή ήταν ανασφάλιστη.
Μάλιστα αυτοί πρέπει να ήταν και οι λόγοι για τους οποίους ο υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού τράπηκε σε φυγή αμέσως μετά το τραγικό συμβάν, αφήνοντας στην άσφαλτο σοβαρά τραυματισμένα τα παιδιά και την μητέρα τους.

Ωστόσο η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον πατέρα του δράστη, ο οποίος ζήτησε από τον γιο του να παραδοθεί. Τελικά ο νεαρός συνελήφθη, ενώ τα δύο δίδυμα αδελφάκια έχουν μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων.
 
Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού τα επτά ετών δίδυμα αδελφάκια που παρασύρθηκαν σήμερα το πρωί, μαζί με τη μητέρα τους, από μοτοσικλετιστή στην οδο Πατησίων.

Τα παιδάκια αμέσως μετά το ατύχημα και διασωληνωθηκαν στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τις αξονικές τομογραφίες να δείχνουν πως το αγόρι έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα άκρων και γνάθου, αλλά και τραύματα στο πρόσωπο και τη στοματική κοιλότητα.

'Οσον αφορά στο κορίτσι η αντίστοιχη αξονική εγκεφάλου, αυχένα και κοιλίας δεν έδειξε σηματικά παθολογικά ευρήματα.

Η μητέρα των δύο παιδιών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός η κατάστασή της οποίας κρίνεται ως πολύ σοβαρή αλλά ελεγχόμενη. Έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο , θλάση θώρακα και θλάση σπλήνας.

Ο μοτοσυκλετιστής έτρεχε με ιλιγγιώση ταχύτητα και είχε παραβιάσει το κόκκινο προτού παρασύρει την ανυποψιάστη μητέρα με τα δύο παιδιά της που προσπαθούσαν να διασχίσουν το δρόμο όταν άναψε το πράσινο για τους πεζούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...