Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Λαφαζάνης: Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος για αυτήν την κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση και στα κόμματα που την στηρίζουν εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Περίοδος χάριτος για αυτή την κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει, γιατί δύο κόμματα κυβέρνησαν τη χώρα το προηγούμενο διάστημα, έπρεπε να ξεκινήσουν από την αρχή με μία πορεία ότι υπάρχει προοπτική βελτίωσης για τη χώρα» είπε σε συνέντευξη του.

Μιλώντας στον Real fm και τον Νίκο Χατζινικολάου, ο κ.Λαφαζάνης τόνισε πως «εξαπάτησαν το λαό μιλώντας για επαναδιαπραγμάτευση για να κάνουν αντιπερισπασμό στον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει εξαντληθεί η υπομονή του λαού. Διαπραγμάτευση κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά όχι με την Τρόικα. Οι ίδιοι είναι που έχασαν την αξιοπιστία, όλο αυτό είναι φαρσοκωμωδία».

«Δεν είμαστε υπέρ της διαπραγμάτευσης, δεν υπάρχει καλό και Μνημόνιο και με κάποιες βελτιώσεις να γίνει ανεκτό. Η επαναδιαπραγμάτευση είναι μία χίμαιρα. Το είπε ο κ. Στουρνάρας στη Βουλή, η κ. Λαγκάρντ δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευθεί και εμείς πρέπει να περιμένουμε να αλλάξει η διάθεση της κ. Λαγκάρντ» είπε ο κ. Λαφαζάνης.

«Το Μνημόνιο πρέπει να καταργηθεί», είπε ο κ Λαφαζάνης και πρόσθεσε ότι «η κατάργηση εάν συνοδευόταν από διακοπή της χρηματοδότησης θα σήμαινε διάλυση της Ευρωζώνης. Αν κάτω από τον εκβιασμό της χρηματοδότησης της τρόικας ακολουθήσουμε το μνημόνιο τότε καταστρέφουμε τη χώρα» είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...