Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Φωτιά στο νοσοκομείο Ηρακλείου απείλησε επείγοντα και ασθενοφόρα

Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/07) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς φωτιά ξέσπασε στον προαύλιο χώρο και έφτασε πολύ κοντά στην είσοδο των επειγόντων περιστατικών και στο κέντρο του ΕΚΑΒ!

Η φωτιά άρχισε από τον χώρο του ελικοδρόμιου και από τα ξερά χόρτα που υπήρχαν εκεί και δεν είχαν ξεριζωθεί, παρά του ότι είναι πασίγνωστο ότι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο. Ο άνεμος που έπνεε στην περιοχή τη βοήθησε να επεκταθεί, με τις φλόγες να φτάνουν στις προαναφερόμενες δύο εισόδους του νοσοκομείου.

Οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ και οι νοσηλευτές όταν είδαν την φωτιά να πλησιάζει πήραν τους πυροσβεστήρες ανά χείρας και επιχείρησαν να την περιορίσουν, κάνοντας ό,τι μπορούσαν μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική. Λογικό ήταν να επικρατήσει πανικός, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική και πολίτες να σπεύδουν άλλοι να βοηθήσουν και άλλοι να...ανασάνουν.

Ευτυχώς το κακό σταμάτησε εκεί, αφού η πυροσβεστική την έσβησε πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις ενώ εκτός έμεινε για αρκετή ώρα το ελικοδρόμιο.

Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...