Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Η Σκιάθος υποδέχεται το 1ο διεθνές gay festival

Στο προσκήνιο της επικαιρότητας η Σκιάθος, καθώς από σήμερα, Πέμπτη 12 Ιουλίου, φιλοξενεί το 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ GAY CULTURE, που θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου. 
 
Επιχειρηματίες και κάτοικοι περίμεναν πως και πως αυτή τη μέρα, αφού όπως όλα δείχνουν, το φεστιβαλ θα δώσει μια οικονομική ανάσα στη τοπική οικονομία, σε μια περίοδο που το έχει ανάγκη όσο ποτέ. Το νησί αναμένεται να προβληθεί ιδιαίτερα και στο εξωτερικό, λόγω της διεθνούς έκτασης που έχει το φεστιβάλ, καθώς η συμμετοχή ξεπερνά τα 5000 άτομα.

Προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, της ζωγραφικής, της φωτογραφίας, της γλυπτικής, της μόδας και της μουσικής θα θέσουν ζητήματα και θα δώσουν ενέργεια και ζωή στο Φεστιβάλ και γενικότερα στην Σκιάθο.

Πάμπολλες θα είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά το GAY φέστιβαλ, όπως:

Show Μόδας απο γνωστούς Έλληνες και ξένους σχεδιαστές μόδας όπως οι aussieBum, MED, Modus Vivendi, Nikos Apostolopoulos και Τόλης Σκουλαριώτης, 15 θεματικά parties, διάσημοι DJ’s ηλεκτρονικής μουσικής, drag queen shows αλλά και η ανάδειξη του Έλληνα »Μίστερ Κούρου 2012» στην παραλία της μεγάλης Μπανάνας και το ομώνυμο beach bar.

Γενικότερα θα συμμετέχουν κκαλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, όπου θα προβάλουν τα έργα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...