Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

49 κιλά έχασε η πιο χοντρή γυναίκα του πλανήτη κάνοντας μαραθώνιο σεξ

H Πολίν Πότερ, που ανακηρύχθηκε πέρυσι πιο χοντρή γυναίκα στον πλανήτη με 321 κιλά, το έχει γυρίσει σε μαραθώνιους σεξ προκειμένου να καταφέρει να χάσει τα παραπανίσια κιλά της. Ήδη η πρώτη 50άδα έχει κάνει φτερά.

«Δεν μπορώ να κουνηθώ πολύ στο κρεβάτι, αλλά παρόλαυτά καίω 500 θερμίδες την φορά. Είναι τρομερή άσκηση», δήλωσε η Πότερ στο Βρετανικό περιοδικό Closer. H οποιά και ποζάρει χαμογελαστή (μετά το χάσιμο των κιλών) στην κεντρική φωτοτραφία του άρθρου.

Ενώ δεν δίστασε να μπει και σε πιο πιπεράτες λεπτομέρειες: «Ξεκινάμε με προκαταρκτικά και μασάζ και μετά προχωράμε σε σεξ. Ενώ μου αρέσει επίσης να ικανοποιώ τον σύζυγό μου. Το κρεβάτι μου είναι ειδικά ενισχυμένο, οπότε δεν κινδυνεύουμε να βρεθούμε στο πάτωμα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που δεν μπορώ να αγοράσω σέξι εσώρουχα. Οπότε απλά ρίχνω ένα ωραίο σεντόνι πάνω μου».

Παρτενέρ της στον μαραθώνιο είναι ο Άλεξ, με τον οποίο γνωρίστηκε online το 2002. Παντρεύτηκαν το 2005, αλλά χώρισαν μερικούς μήνες μετά επειδή ο γιος του Άλεξ από τον πρώτο του γάμο δεν την συμπαθούσε.

Αυτός ο χωρισμός ήταν και ο λόγος που η Πολίν άρχισε να τρώει τρομακτικές ποσότητες φαγητού και να παίρνει το ένα κιλό μετά το άλλο. Μάλιστα ο μοναδικός λόγος που κάλεσε τους ανθρώπους από το Guinness Book of World Records ήταν γιατί θεωρούσε ότι η δημοσιότητα που θα πάρει μόλις κερδίσει τον τίτλο θα την αναγκάσει -από την ντροπή της- να αδυνατίσει.

Κάτι το οποίο και συνέβη. Αυτό που δεν είχε προβλέψει η Πολίν είναι ότι η δημοσιότητα θα φέρει πίσω και τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος και δεν πτοήθηκε καθόλου από τα εκατοντάδες παραπω κιλά που είχε πάρει.

«Την πρώτη μέρα που επέστρεψα κάναμε σεξ 6 φορές σε μια μέρα», δήλωσε ο Άλεξ στην Sun. Προσθέτοντας «Αν και κάθε πόδι της ζυγίζει παραπάνω από ότι εγώ (σ.σ. εκείνος είναι μόλις 80 κιλά), βρίσκουμε τρόπους να τοποθετήσουμε το κορμί της ώστε να ικανοποιούμαστε και οι δυο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...