Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ξάνθη: Πέταξε κουταβάκι από το μπαλκόνι του σπιτιού του!

Το απάνθρωπο πρόσωπό του έδειξε κάτοικος της Ξάνθης το Σάββατο 07 Ιουλίου, όταν πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του ένα κουταβάκι, με αποτέλεσμα αυτό να τραυματιστεί θανάσιμα.
Σύμφωνα με το φιλοζωικό σωματείο Ξάνθης ΣΩΖΩ, μια νεαρή κοπέλα είδε την ασυνείδητη ενέργεια και ειδοποίησε αμέσως το φιλοζωικό σωματείο, ενώ παράλληλα η ίδια σοκαρισμένη από την εικόνα μετέφερε το άτυχο κουτάβι σε κτηνίατρο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σε ανακοίνωσή του για το περιστατικό το φιλοζωικό σωματείο Ξάνθης αναφέρει: «Το περασμένο Σάββατο, με την μαρτυρία μιας κοπέλας, κάτοικος Ξάνθης στην οδό Περικλέους, πέταξε από το μπαλκόνι του το κουτάβι της φωτογραφίας στο δρόμο, μπροστά στα μάτια της κοπέλας η οποία ειδοποίησε το Σωματείο και σοκαρισμένη μετέφερε το σοβαρά τραυματισμένο ζώο σε κτηνίατρο. Το ζώο δυστυχώς απεβίωσε μετά από λίγες ώρες.

Η κοπέλα πήγε στην αστυνομία όπου και έγινε αναφορά! Ο άνθρωπος όμως αυτός παρά το έγκλημα που διέπραξε συνεχίζει τη ζωή του σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Και αναρωτιόμαστε, μήπως δεν είναι έγκλημα να κακοποιείς και να σκοτώνεις ένα ζώο; Πρέπει να γίνει καταγγελία από κάποιον για να νοιαστούν οι αρχές να κάνουν κάτι ή ίσως μετά από κάποια δημοσίευση του γεγονότος θα κινηθούν πιο γρήγορα; Το να αφαιρείς μια ζωή, είναι έγκλημα και πρέπει να τιμωρείται!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...