Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Είδε τη μάνα και τα αδέλφια της για πρώτη φορά στο "Πάμε Πακέτο"

H Ιωάννα, παρακολουθώντας το Πάμε Πακέτο, είδε για πρώτη φορά τα πρόσωπα της βιολογικής της μητέρας και των αδερφών της, οι οποίοι βρέθηκαν μαζί στην εκπομπή.

Η δραματική της ιστορία θα ζωντανέψει στο "Πάμε Πακέτο", την εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόρασηε. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει μαζί μας δύο πακέτα γεμάτα συναισθήματα και ανατροπές και ξετυλίγει δύο ιστορίες στις οποίες η εκπομπή άθελά της έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Η Ιωάννα είναι υιοθετημένη και αν και έψαχνε για πολλά χρόνια τη βιολογική της οικογένεια, όλες της οι προσπάθειες έπεφταν στο κενό, μέχρι εκείνο το βράδυ. Επικοινώνησε με τρεμάμενη φωνή με την εκπομπή λέγοντας ότι παρακολουθεί τα αδέρφια της να αγκαλιάζονται και ότι θέλει κι εκείνη να είναι μέλος της οικογένειάς τους.

Έτσι, παραλήπτες αυτού του πακέτου είναι η Νεκταρία και τα αδέρφια της, οι οποίοι πριν λίγες εβδομάδες εμπιστεύτηκαν την εκπομπή για να βρεθούν μεταξύ τους για πρώτη φορά. Έρχονται για δεύτερη φορά και είναι γεμάτοι περιέργεια και αγωνία. Δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να τους αποκαλυφθεί και η έκπληξή τους σίγουρα θα είναι μεγάλη.

Αποστολείς του πρώτου πακέτου είναι δυο αδέρφια από την Κύπρο, ο Ανδρέας και ο Μάριος, οι οποίοι επικοινώνησαν με την εκπομπή 9 ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα τους, με σκοπό να βρουν τον μεγαλύτερο αδερφό τους. Έμαθαν τυχαία για την ύπαρξή του μόλις πριν από δυο χρόνια και αμέσως ζήτησαν από τον πατέρα τους εξηγήσεις, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Έτσι, μετά τον θάνατό του αποφάσισαν να απευθυνθούν στο Πάμε Πακέτο. Η έκπληξη θα είναι μεγάλη, τόσο για τους αποστολείς όσο και για τον παραλήπτη, αφού πριν από ένα χρόνο η μητέρα του παραλήπτη είχε απευθυνθεί στην εκπομπή με σκοπό να βρει τον εξαφανισμένο για 35 χρόνια σύζυγό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...