Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Μίλησαν οι τραγικοί γονείς της Ανδριάνας: «Ζητάω να μάθω πως πέθανε το παιδί μου», λέει ο πατέρας

Στο μικρό χωριό Περιβόλι της Κέρκυρας, οι άνθρωποι της Ανδριάνας Γαρδικιώτη πέρασαν «μαύρα» Χριστούγεννα. Η 21χρονη κοπέλα δεν πήγε φέτος για να περάσει τις γιορτές μαζί τους, ούτε θα καταφέρει να ολοκληρώσει τις σπουδές της ούτε να κάνει καριέρα στν τηλεόραση.

Η Ανδριάνα άφησε την τελευταία της πνοή από το χέρι ενός ανθρώπου που την αγαπούσε και δεν κατάφερε να ζήσει τίποτα από όσα ονειρευόταν…

Μπροστά από την φωτογραφία της στο σπίτι της στο νησί καίει ένα κερί. Οι τραγικοί γονείς της δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έγινε. Η μητέρα της περιμένει ακόμα να περάσει το κατώφλι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της. Δύο μέρες πριν την δολοφονία της από τον 35χρονο είχε μιλήσει μαζί της και την περίμενε στο χωριό.

«Από τότε είχα να μιλήσω μαζί της. Κάτι μέσα μου μού έλεγε να την πάρω και την Παρασκευή το βράδυ, να ακούσω τη φωνή της και να σιγουρευτώ πως είναι καλά. Δεν την πήρα, όμως, για να μην την ενοχλήσω σε περίπτωση κοιμόταν», λέει η μητέρα της Μαρία.

«Ακόμη δεν γνωρίζω πως πέθανε το παιδί μου. περιμένω να μάθω γιατί και πως πέθανε», λέει με δάκρυα στα μάτια στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο πατέρας της, Γιώργος. «Ξέρεις τι είναι να γεννάς ένα παιδί, να το βλέπεις να μεγαλώνει, να το σπουδάζεις και κάποια στιγμή να στο φέρνουν έτσι όπως μας έφεραν την Ανδριάνα μας», ξεσπά ο ίδιος στην εφημερίδα.

Οι δικοί της δεν μπορούν να δεχθούν ότι ο σύντροφό της σκότωσε το παιδί τους και νιώθουν ενοχές που δεν τον είχαν γνωρίσει γιατί έτσι ίως είχαν καταφέρει να την σώσουν από τον εφιάλτη.

«Δεν τον είχαμε δει ποτέ και δεν τον ξέραμε. Μια φορά μόνο είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και μου είχε πει ότι θα ερχόταν το καλοκαίρι στην Κέρκυρα και να τον φιλοξενούσα. Του είχα πει «ναι, έλα». Πoύ να καταλάβω από τη φωνή στο τηλέφωνο ότι αυτός ο δολοφόνος θα μου έπαιρνε το παιδάκι μου», λέει απαρηγόρητη η μητέρα της 21χρονης.


Δεν είναι όμως μόνο η στενή οικογένεια που βυθίστηκε στο πένθος με τον θάνατο της Ανδριάνας. Ολόκληρο το χωριό είναι συγκλονισμένο και μουδιασμένο.

alphafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...