Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Βίντεο: Δείτε το βουλευτή της ΧΑ Αρβανίτη να προκαλεί και να χαιρετά ναζιστικά

Προκλήσεις και απειλές στην παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη της "Ελληνικής Αυγής" για την Κρήτη που είναι εν ενεργεία αστυνομικός


Στο νησί που πολέμησε όσο λίγα τους Ναζί, που έχυσε ποτάμια αίμα στη διάρκεια της αντίστασης, που μνημονεύτηκε όσο λίγα για το σθένος των κατοίκων του, που έγινε παγκοσμίως γνωστό για τη ζημιά που έκανε στα στρατεύματα του Χίτλερ η μάχη της Κρήτης, εκεί, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης ύψωσε το χέρι του και χαιρέτισε ναζιστικά, παρουσιάζοντας τον υποψήφιο περιφερειάρχη της "Ελληνικής Αυγής" στο νησί.

Και τον ακολούθησαν όσοι ήταν στο κοινό για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Και είχαν το θράσος να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα, να σηκωθούν όρθιοι και να τον ακολουθήσουν στο ολίσθημά του!

«Ζήτω η Χρυσή Αυγή» φώναξε ο βουλευτής του κόμματος εν μέσω χειροκροτημάτων. Δίπλα του, ο Ηλίας Κασιδιάρης δε... συμμετείχε.
 

Παρόντες στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου ήταν τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

Επικεφαλής του σχήματος, ως υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης τέθηκε ο Γιώργος Σπυρόπουλος εν ενεργεία αστυνομικός με καταγωγή από τα Σφακιά.

Υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες είναι για το Ηράκλειο ο εποχικός πυροσβέστης Οδυσσέας Πατεράκης, για τα Χανιά ο γεωπόνος Δημήτρης Σταθάκης, για το Ρέθυμνο η Νομική Σύμβουλος του κόμματος Ελένη Παχουλάκη και για το Λασίθι ο Κωνσταντίνος Βλατάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...