Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Σε συνεχή επαφή Βενιζέλος-Κουβέλης για κοινό μέτωπο στην σύσκεψη της Τετάρτης

Και οι δύο πλευρές σχολιάζοντας τη διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου για το σχέδιο μεταβατικού σχήματος της δημόσιας τηλεόρασης χρησιμοποιούν τη λέξη «ανεφάρμοστο»

Σε συνεχή επικοινωνία βρίσκονται σήμερα στελέχη από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ με στελέχη της ΔΗΜΑΡ με αντικείμενο τη διαχείριση της κυβερνητικής κρίσης που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με θέμα την ΕΡΤ.

Στελέχη και των δύο μερών επιβεβαιώνουν, επίσης, τουλάχιστον μια τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, και του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.

Και οι δύο πλευρές σχολιάζοντας τη διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου για το σχέδιο μεταβατικού σχήματος της δημόσιας τηλεόρασης χρησιμοποιούν τη λέξη «ανεφάρμοστο». Οι δύο πλευρές υπογραμμίζουν ότι μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης δεν έχει αλλάξει τίποτα γι' αυτούς. Δηλαδή σημειώνουν πως παραμένουν στις θέσεις που εξέφρασαν οι πρόεδροι των δύο μικρότερων κυβερνητικών κομμάτων τη Δευτέρα το βράδυ στις δηλώσεις τους.

Οι συνεργάτες των κ.κ. Βενιζέλου και Κουβέλη σημειώνουν πως θα αναζητήσουν πολιτική λύση. Συγκεκριμένα από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ζητάνε την εφαρμογή της προσωρινής διαταγής του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...