Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Δύο 20χρονοι νεκροί από τροχαίο στο Βόλο

Tο βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μετά το θάνατο και του 20χρονου νεαρού, ο οποίος, νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και σχεδόν δύο 24ωρα μετά τον 21χρονο φίλο του, υπέκυψε στα τραύματά του, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Τετάρτης.

Χαρακτηριστικά πρωτοφανούς τραγωδίας για το Βόλο, που έχουν σκορπίσει ανύποτη θλίψη, όχι μόνο στις οικογένειες και στους φίλους τους αλλά και σε ολόκληρη την πόλη, απέκτησε το τροχαίο στην περιοχή Πευκάκια Βόλου, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μετά το θάνατο και του 20χρονου νεαρού, ο οποίος, νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και σχεδόν δύο 24ωρα μετά τον 21χρονο φίλο του, υπέκυψε στα τραύματά του, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Τετάρτης.

Όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα, όταν οι 5 φίλοι, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης και ενώ κινούνταν με αυτοκίνητο επί της παραλιακής οδού Πευκακίων στο ρεύμα προς Αλυκές, ο οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα,έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα το όχημα να ντελαπάρει.

Με το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Μαγνησίας να ενημερώνεται στις 21.45, σήμανε συναγερμός στις αρμόδιες υπηρεσίες, με τρία ασθενοφόρα και μεγάλη δύναμη της Τροχαίας να καταφθάνουν στο σημείο.

Οι πέντε νεαροί διεκομίσθησαν άμεσα στο Νοσοκομείο του Βόλου, με τον έναν εξ' αυτών ελαφρά τραυματισμένο, τους δύο με ελαφριές κακώσεις και τους άλλους δύο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε σοβαρή κατάσταση.

Ο ένας εκ των δύο νεαρών, λόγω έλλειψης κρεβατιού στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ ο άλλος παρέμεινε σ' αυτό του Βόλου και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο.


Πηγή: e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...