Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Με τρέλα και... ομπρέλα ο καιρός την Τρίτη


Μούσκεμα θα μας τα κάνει και σήμερα, Τρίτη, ο καιρός, με τοπικές βροχές να εκδηλώνονται κυρίως στα βόρεια και τα κεντρικά ηπειρωτικά! Η Άνοιξη, πάντως, θα είναι ξανά κοντά μας την Τετάρτη.

Αναλυτικά, ανά περιοχή οι μετεωρολόγοι προβλέπουν:

Αττική: νεφώσεις αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, άνεμοι μεταβλητοί 3 – 4 μποφόρ και θερμοκρασία μεταξύ 11 και 20 βαθμών.

Θεσσαλονίκη: πρόσκαιρες βροχές και βελτίωση από το απόγευμα, νοτιοανατολικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ και ο υδράργυρος ανάμεσα στους 7 και τους 16 βαθμούς.

Μακεδονία, Θράκη: βροχές κυρίως στην δυτική και κεντρική Μακεδονία, με βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: βροχές στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, δυτικοί – νοτιοδυτικοί άνεμοι από 3 έως 5 μποφόρ και ο υδράργυρος μεταξύ 11 και 20 βαθμών.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: σποραδικές βροχές στα βόρεια και βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι δυτικοί μέχρι 5 μποφόρ και  θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: λίγες νεφώσεις, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 και τοπικά 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια με ασθενείς βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...